Uno's galleri

PH
KROKASMEDENS UNO 

Några år senare kommer det till slut en liten rapport. Uno kom till oss på Polismyndigheten i Stockholm under hösten/vintern 2012 då han var 15 månader. Tycke uppstod genast då han är en mycket social och lättdresserad kille.
Redan då kunde man se vilka bra nerver och psyke han har, vilket har kommit att tjäna honom väl under karriären. Jag har förstått att det är genomgående egenskaper i kullen.

Uno har vid åtminstone ett tillfälle räddat livhanken på mig och andra kollegor i samband med våldsamma överfall. Han har dessutom prövats hårt vid ett flertal tillfällen i tjänsten, utan att någonsin ha tvekat. Tvärtom har han kastat sig in och stått som segrare vid samtliga tillfällen.

Han har idag passerat 4,5 års ålder, och varje arbetspass är ett äventyr med honom. Han är en duktig spårhund vilket har gett oss många goda minnen i tjänsten. Han är dessutom godkänd kommenderingshund och har arbetat vid de flesta stökigheter på senare tid i Stockholm.

Trots hans goda tjänste-egenskaper så är han en otroligt behaglig hund hemma på ledig tid. Han har gett söndags-slappande ett ansikte, och han är fantastiskt fin med vår lille son. Så jag kan inte annat än tacka Krokasmedens kennel för min fina vän och orubbliga kollega!

/ Andreas Polisen Stockholm


HD A ED UA
MH (med godkänt skott)

Godkänt L-test Polis
TJH Polis

Avliden 2019