Una's galleri

KROKASMEDENS UNA 

Hej Krokiga. Lomma 2011-12-12

Nu måste jag skriva lite vad som hänt sen jag kom till min nya familj.

Det har hänt en hel del, min nya matte klickar och klickar så får jag gotter det är bra,sen klickar hon när jag kissar och bajsar ute,då blir det också gotter och när hon kallar på mig och jag kommer till henne då blir det också gotter. Det blir inga gotter när jag biter henne i benen, då blir hon jätte arg. Jag kan också gå på ramp upp och ner från min bur i bilen. Vi har besökt en doktor Erik där var jättetrevligt att vara, jag fick väga mig vägde 9,8-kg. Sen har jag sprunget igenom en stor rund sak dom säger att det heter tunnel det var skoj, jag har också klättrat på det första steget på stegen jag ville klättra på det andra steget men det fick jag inte för min matte, konstigt. Har varit på ett hunddagis där var inga hundar, så jag snusade i varje bur det luktade mycket. Jag har varit på ett party med tre Beauceron en som jag lekte med, där hade partynissarna klätt ut sig till elaka typer (Halloween ) Dom sjöng och skållade, jag lånade en bur så jag gick och lade mig sov jättegott fast volymen var hög.Jag tycker om att åka bil jag somnar så gott, vi åkte till något som heter Dansebanan där är mycket skog och jag spårade för första gången det blev så bra för jag hittade slutet en stor boll och gotter Det var kul. Hemma hos min nya matte finns också en stor svart katt som heter Nisse han försöker jag bita så fort jag ser han, ibland blir han Arg då fräser han och slår med sina stora klor blå dir jag lite rädd, Sen är där en stor grå Schäfer som heter Pixi hon är lite Polis för när jag biter min matte i benet så säger hon Aj då kommer Pixi polis och morrar på mig, Pixi är lite snäll har fått en massa saker som jag leker med.

Lomma 2012-02-16

Nu har det gått några månader sen jag kom till Lomma och min nya familj Ann, Pixi & Nisse, jag har lärt mig en hel del,spår som min matte kallar det är jag duktig på och leta rätt på människor i skogen tycker jag är kul, när jag kommer ut till de då är det tjo tjim och en massa bus.

Jag har börjat klättra på stege jag kan gå ända upp till toppen sen lyfter min matte ner mig, jag förstår inte varför.

Den där katten Nisse har jag svårt att bli vän med jag vill gärna bita honom, han blir så förbannad på mig,alla klorna sitter i min päls, men skam den som ger sig jag skall nog få in ett bet någon gång.

Leken som min matte Lollo på Kroka lärde mig ,att hoppa i soffa, fåtölj,bord och katt, inte trampa golv den kan jag j--v bra.

Kramiz Una


HD A, ED UA
MH (med godkänt skott)
MT 543p


Spår:
uppflyttad till Högre
Klubbmästare 2013 Lomma Brukshundsklubb

Lydnad:
Uppflyttad till klass 3