Tylva's galleri

LP1
KROKASMEDENS TYLVA

Krokasmedens Tylva är tiken från T-kullen. Innan jag skaffade Ylva, som hon kallas, hade jag velat ha hund i hela mitt liv. Så ni kan säkert förstå hur glad jag är i henne. Livet som man kan få uppleva som hundägare är verkligen något speciellt. Hon ger sådan glädje varje dag!

Det var i samband med Ylva som jag blev intresserad av hundträning på riktigt. I väntan på valpen visste jag inte vad det var för skillnad på Sök och Spår. Men med tiden har jag lärt mig,bl a av andra, av mig själv och inte minst av Ylva. Vi har nu kommit igång med lydnaden som vi båda börjar tycka är riktigt rolig och i söket tränar vi rullmarkering. Vi har testat på Agility och Spår. Ylva har stor passion till det mesta som vi prövat. Meden hund som Ylva är ingenting omöjligt!

Hon är en tuff tik med bra självförtroende. Hon är stabil med bra mentalitet, smått galen stundtals, glad, ställer alltid upp, envis, busig, ja listan kan göras lång. Samtidigt som hon är mattes lilla knähund. Det bästa hon vet är att få springa i skogen eller bada i havet.

Just nu väntar vi på att få hem A-Ninja som husse planerar att träna skydd med. Det ser hela flocken fram emot eftersom det betyder mer hundträning på schemat. Min plan är att få in lydnaden och spåra. Spännande tider är på gång och vi ser fram emot nästa Krokaläger!


HD A ED UA
Ögonlyst UA
MH (med godkänt skott)
Godkänd besökshund

MERITER
Sök:
Uppf till
lägre klass

Lydnad:
Uppf till klass 2

Egen Blogg