T-Lipton's galleri

LP 2
KROKASMEDENS T-LIPTON

Nu är Lipton snart 1,5 år och fortfarande lika busig som när han var tre månader. Han har en finfin fantasi och hittar man inte på något kul med honom gör han det själv och det kan sluta hur som helst. Som tur är så tycker han nästa allt är superkul så det är inte svårt att göra honom nöjd!

Vi tränar mycket tillsammans och då är det mest lydnad och sök som gäller. Lydnaden börjar gå riktigt bra nu så det är mest mattes nerver som sätter stopp för vår tävlingskarriär, men förhoppningsvis ska vi snart komma ut och prova på det ändå!

Jakt har vi också provat på och det var både spännande och roligt. Enda problemet var att Lipton är väldigt duktig på att tala om när han tycker något är roligt och det ska ju vara tyst under jakten, och så va det ju det med att inte döda dummien.

Trots att min T-påse är en riktig arbetsmyra så är han också en riktig knähund som gärna vill ligga i soffan och mysa eller "knö" ner sig mellan mig och husse i sängen. Han vill ha mycket kärlek och ger ännu mer tillbaka. Det har blivit många skratt och säkert lika många svordomar under vår tid tillsammans och det kommer garanterat bli fler av båda!


HD A ED UA

BHP (med gdk skott)

MERITER

Spår:
Uppflyttad till högre klass

Lydnad:
LP 2
Uppflyttad till klass 3

Utställning:
Excellent

Jakt:
Vinnare mini Wt Tollare i väst 2015