Ixa's galleri


KROKASMEDENS IXA


 

Krokasmedens Ixa föddes den 16 december tillsammans med sina 6 andra syskon.

Nu har Ixa växt och blivit en stor dam! Vi har hunnit med en löp och även hunnit starta en lydnads 1an vid 10 månader som var vårat mål i livet.

Med Ixa har jag otroligt mycket inplanerat. Vi ska göra MH nere i söder, vi ska efter det starta appellen i vår och sen ska vi även försöka komma igång med söket ordentligt och förhoppningsvis starta i det med till våren.
Sen har jag mål att inom 1-2 år ska jag starta lydnads SM med Ixa! det är något jag har tänkt kvala till och jag hoppas mer än gärna vi tar oss dit!

Sen Ixa är allt jag har velat ha hos en hund, attityden , viljan och arbetsnarkoman! Ixa är även en vädligt enmans hund när det gäller mig! lämnar jag henne kan hon sitta säkert en 1 timma och bara gnälla och undra när jag kommer tillbaka och hämtar henne från dem främande människorna. (tycker hon själv att dem är, trots att de är min familj som tar hand om henne)

Men jag kan även se mycket i Ixa som finns i mig själv och det är det som jag blir så otroligt glad för!
Jag valde Ixa mycket och väl, men mycket i sig så tror jag att hon valde mig också och det är jag otorligt glad för!

Jag tackar och bugar till Lollo och stefan för den här otroligt fina hunden och tack för förtroende att jag fick köpa henne!


HD B ED UA

Ögonlyst UA 2010-12-09

MH med godkänt skott

MERITER:

Lydnad:
Uppflyttad lkl 3


Viltspår: Godkänt anlagstest

Avliden april 2019