Irja's galleri


KROKASMEDENS IRJA

 

Irja flyttade lördagen den 17 februari hem till Bågvik som ligger utanför ett litet samhälle som heter Loftahammar och ligger vid havet på Ostkusten 10 mil söder om Norrköping. Hon bor tillsammans med sin Husse som heter Ulf och tanken är att hon ska fungera som arbetskamrat i jordbruket. Hennes husse tycker det viktigaste första tiden är att valpen känner trygghet och tillit. Det gör Irja hon har en egen hylla i traktorn och hon har en egen kökssoffa där husse och hon vilar efter hårda arbetspass.

Irja har snabbt funnit sig tillrätta. Första veckan tog hon kommandot över en borderterrier vid namn Ila samt stallkatterna Karlsson och Barca. Hästarna däremot tycker hon är svåra att hantera så när de kommer är det säkrast att springa hem. Hästskit däremot verkar vara guds gåva till tollarvalpar…..

Ibland när jobbet i jordbruket blir för långvarigt eller kallt är Irja hos oss. Vi är en familj med två vuxna Sara och Joakim, två barn Isak och Adam, två bordercollies Glazza och Indra. Här lär hon sig lite allmänt hundvett samt hyfs och fason. Irja tycker att vi duger men allra helst vill hon bara vara med sin husse.MERITER
-