Eilert's galleri

KROKASMEDENS EILERT


Vår härlige, charmige och söte Eilert klev in genom dörren och tog oss båda med storm en februaridag 2014.
Efter att vi på lördags morgon fick avsluta vår 18 årige Strix sista resa, så tog jakten på en ny familjemedlem raskt fart senare på dagen. Att vi skulle ha en Tollare, det hade vi sedan tidigare bestämt, men vi hade också önskemål om att det skulle vara en kille med svart nos och gärna mycket päls.

På Krokasmedens kennel fann vi det vi sökte, så på söndagen var det då dags att åka dit för att titta på valp eller rättare sagt, att köpa valp! Det fanns inga tveksamheter om att Eilert skulle bli vår! Vem kunde motstå den härliga killen som mötte oss i dörren?

Eilert har sedan dag ett, varit oerhört snäll och vänlig i alla olika sammanhang. Att det gick hål i några byxor och filtar under de första månaderna är ju inget konstigt, det tillhör ju valptiden.
Vi vande Eilert tidigt med de grundläggande reglerna i vårt hem. Med tanke på hans ödmjuka inställning till sin omgivning och hur lätt han har för att lära, så har det gått utmärkt.

Eilert är oerhört snäll mot allt och alla och tycker mycket om både barn, vuxna och andra djur. Hans positiva inställning är uppskattat från alla håll. Aldrig har vi hört honom protestera på ett negativt sätt!

Eilert är en aktiv men balanserad kille som gärna följer med på olika äventyr. Vi har kontinuerligt tränat både lydnad och spår och det gör han med bravur, särkilt skicklig är han i spåret. Vilken näsa han har!

Eilert bor på dagarna i sin hundgård medan vi är på jobbet, vi vande honom tidigt med det och det fungerar utmärkt, visst kan det bli ett och annat skall då det kommer folk gående, men det är högst sällan!

Allting går som sagt väldigt bra med vår härlige livsnjutare till kille, att ta plats i soffan eller i sängen med husse och matte det tillhör vardagen! Men är man bäst så skall man också få ha en tillvaro därefter!

Vår älskade Eilert, vi är så underbart glada för att just du bor hos oss❤

Hälsar Matte Anita och Husse Magnus


 

HD B ED UA
MH (med godkänt skott)

Övrigt:

Felfärgad