Aqua´s galleri / Fakta om Aqua

TJH Räddning
KROKASMEDENS AQUA
"Aqua"

Hej o hå vad det går, här kommer en uppdatering. Nu är Aqua och jag som sagt äntligen klara och certade tjänstehund- räddning, känns kort o gott gött! Ett delmål uppfyllt. Slutmålet är att kunna stå till tjänst vid en katastrof där man behöver ruinhundar. Så nu kommer närmaste året 2010/2011 innehålla övningar/träningar för att kunna ingå i en internationell styrka. Det är nu som träningen börjar på allvar var det någon som sa...hur träningen ska läggas upp är däremot oklart men vi får se efter första provet i november hur vi ska gå vidare.

Lydnad, äntligen har jag tagit tag i den! Om än lite försiktigt...en instruktör och regelbunden lydnadskurs är nu på agendan. Hoppas jag hinner träna och engagera mig för nu vill jag ut och börja tävla sök! I skogen går vi vidare, har börjat köra in mer tomslag och får till lite mer sammanhållna slag. Vi närmar oss allt mer tävlingsmässiga race, kul!!!! Ska försöka få till en lägre sök-tävling inom kort...

Annars har jag en frisker hund som är så på med lydnad, sök, cykling, räddning...dvs allt utom passivitet...fast, efter ett ordentligt pass kan hon logga ut totalt så att hon somnar på plats ,o)

Läs även Fredrikas artikel om Sjöräddningssök!!!


HD A AD UA

MH (med godkänt skott)

Ögonlyst ua

MERITER

Godkänt Anlagsprov räddning

Godkänd Räddningsdelprov 1

Godkänd Räddningsdelprov 1

Godkänd Räddningsdelprov 2

Godkänd Räddningsdelprov 2

Godkänd räddninghund 2010-06-05

Protokoll 1
Protokoll 2

Certifierad räddninghund 2010-08-27
rekomenderad för vidare utbildning mot internationell tjänst

Uppf till Klass B IPO-R

Bruks:
Uppflyttad till lägre

Lydnad:
Uppflyttad till lkl 2

Utställning:
1:a

Övrigt:
Mor till I-kullen
Mor till Y-kullen
Mor till Ö-kullen