Quantino's galleri

KROKASMEDENS QUANTINO
"TINO"


Tänk att det redan har gått ett år sedan vår lilla vilding föddes. Känns som det var igår jag följde valpningen på hemsidan med spänning:)

Tino har blivit en mycket glad och gosig hund, full av energi. Han tycker om att kramas, då lägger han sina tassar, en på varje axel på oss och sedan kör han med sitt huvud i våra ansikten och slickar gärna lite också :p Han vill vara med överrallt och det har vi låtit honom vara. Han älskar att busa med Idas föräldras hund och att gå till Robins mormor och morfar. Dammen som vi har i trädgården är skön att ta ett dopp i när det är varmt ute, och faktiskt så räddade han en hund från att drukna där i somras., om han var medveten om det eller ej vet vi inte.

Den 20 juli blev Tino "storebror" då vi fick en liten dotter. Detta tycker Tino är roligt då Ida är hemma hela dagarna, och då får han ju vara ute på långa skogspromnader ;) Varje morgon ska han hälsa lite på bebisen genom att slicka lite på henne. Kommer det någon han inte träffar så ofta så kollar han så att bebisen är ok:) Han är uppe med oss på nätterna när lillan gråter och han är såå trött på morgonen att han gärna ligger kvar i sängen när vi har stigit upp ;p
Han är lite i trotsåldern då han inte alltid lyssnar på oss, utan hör det han vill höra. Detta tror vi har att göra med bebisen och att det är övergående.

Tino är en hund som lär sig väldigt fort. Kommandon som kom, sitt och ligg behöver vi inte säga utan bara göra våra tecken. Han är jätteduktig på att ta ögonkontakt när vi gett något kommando och gör ingenting förens vi säger att han får.
Just nu letar vi efter en kurs i spårning, då han ar visat intresse för det. Kastar vi en boll och han inte ser den går han med nosen i marken och söker den till han har hittat den, han ger sig inte.

KRAMAR Ida, Robin, Tindra och Tino
HD C ED UA

MH (med godkänt skott)

M
ERITER
-